Principii si servicii de web design

servicii web design timisoara

Serviciile de web design prezentate în acest site au un caracter general, acestea se adaptează fiecărui client în parte, fiecărui tip de lucrare. De asemenea, prețurile din site sunt cu caracter informativ, ele vor fi afișate doar pentru situațiile fără echivoc.

Pentru ofertele concrete de web design, administrare sau editare de conținut sau orice altă lucrare sunteți invitat să mă contactați pe e-mail.

Principii de realizare a unui site

Mai jos este definit stilul de lucru, iar dacă agreați principiile mele de web design si aderați la acestea înseamnă că ne-am putea înțelege foarte bine.

  • simplitate: viteză mare, asta înseamnă că lucrez cât de simplu se poate, fără artificii și floricele, adică nu introduc scripturi și coduri alambicate care fac un site să se încarce mai greu;
  • adaptabilitate: site-urile realizate de mine au un design adaptabil pentru telefoanelor mobile, funcționează la fel, indiferent pe ce dispozitiv sunt vizionate, evident cu deosebirile aferente datorate mărimii display-ului;
  • soluții testate:  nu mă dau în vânt după experiențe pe net, adică îmi plac treburile care funționează și sunt verificate de către mine sau cei care se ocupă de web design;
  • originalitate: este un aspect care se referă la conținutul site-ului, în sensul că o pagină web realizată de mine nu va conține decât texte și imagini eliberate de presiunea drepturilor de autor . Este exclus copy-paste!

Magazine online, realizare și optimizare

web design timisoara ofertaCreez și optimizez magazine online pe platforma wordpress. La un magazin eu nu prea văd ce web design deosebit trebuie să-i aduci, site-ul în cauză trebuie să funcționeze și să vândă produse, el trebuie să fie găsit înaintea celor concurente. Asta nu înseamnă că nu pot face și în prestashop, open cart sau alte variante, dar consider că din punct de vedere al optimizării și promovării aceasta este varianta cea mai bună, căci funcțional nu există diferențe esențiale… Și, la urma urmei, cred că vă interesează să fie vizibil magazinul dvs….

Nu mă ocup de vânzări sau alte activități adiacente, mă implic doar în ceea ce privește partea de optimizare-promovare a site-ului. Partea de estetică (a nu se confunda cu noțiunea de web-design) se poate realiza foarte bine prin imaginile introduse, prin armonizarea culorilor…

Audit SEO

Deși nu este chiar un serviciu clasic de web design, în cazul în care funcționarea site-ului dvs nu vă satisface,  vă pot spune de ce nu merge site-ul dvs. În general, un site nu merge dacă nu-și face treaba pentru care a fost conceput, asta înțeleg eu prin a nu funcționa un site. Adică îl aveți și atât, aveți impresia că l-ați făcut degeaba.

Spunem ddespre un site că nu funcționează atunci când nu comunică publicului țintă, atunci când nu aduce potențali clienți, atunci când oferă ceva dar nimeni nu află de ofertă. Aceste situații apar atunci când site-ul nu este optimizat, când nu are un SEO eficient implementat în el.

Vă rog să nu-mi trimiteți e-mailuri cu întrebări capcană, nu-mi dați telefoane să mă trageți de limbă! Spuneți-mi clar că doriți un audit și putem începe. Timpul este prețios pentru toată lumea iar eforturile trebuie răsplătite…

Editare de conținut – administrare site

Acest serviciu pare a fi un fel de film horror pentru cei mai mulți. Adică, vreau să spun că nu trebuie să fii specialist în web design ca să înțelegi că un site are nevoie de conținut, respectiv de imagini, texte, fișiere audio-video…

De cele mai multe ori vă este lehamite să vă apucați să scrieți un text ori pur și simplu nu aveți timp. Sau nu știți cum. O fac eu în locul dvs. După o anumită frecvență sau ocazional.

Textele și imaginile introduse în site trebuie să aibă anumite cerințe, să răspundă anumitor criterii. Este vorba de folosirea tehnicii de optimizare SEO, ceea ce este un lucru diferit de web design. Ori, în aceste condiții, dacă nu stăpâniți tehnica administrării unui site riscați să-l duceți jos de tot în căutările Google. Sau să fiți penalizat!

Optimizarea site-ului, promovarea prin metode SEO

În general web designerii nu sunt foarte sensibili la tehnica de optimizare a unui site. Din mai multe motive, nu le discutăm acum, important de reținut însă este ideea că un site pentru a se propaga într-o anumită direcție trebuie optimizat în sensul respectiv. Acest lucru se numește optimizare SEO.

Dacă site-ul este optimizat, el se va și promova. Optimizarea prin implementarea unui SEO corect duce automat la promovarea site-ului. Este firesc să se întâmple așa, printr-un SEO bine făcut vă detașați de concurență.