1. Înființare site;
  2. Web design; (realizare site)
  3. Redesign – adaptare telefoane mobile;
  4. Creare și editare de conținut;
  5. Administrare și mentenanță;
  6. Audit SEO;
  7. Optimizare SEO și promovare

Vreau să fac precizarea că în acest site veți găsi informații care privesc doar partea de design și redesign a site-urilor. Există o diferență esențială între crearea unor pagini web și optimizarea/promovarea SEO a acestora. Referitor la optimizare-promovare SEO vă puteți documenta în site-ul părinte, site-ul de bază al domeniului, respectiv în www.789.ro – SEO Timisoara

Mai jos, scurte caracterizări ale serviciilor de web design oferite.

asistenta la infiintarea ste-urilorÎnființarea site-urilor

Ofer servicii de consultanță pentru prima etapă de realizare a unui site, respectiv alegerea/cumpărarea unui nume de domeniu și setarea serviciului de hosting. Sunt primii pași, absolut necesari până la existența practică a primului dvs site. Abia după ce aveți îndeplinite aceste condiții minime și obligatorii vă puteți gândi la partea efectivă de web design.

Dacă sunteți  începător și nu aveți noțiunile necesare vă recomand ca înainte de orice discuție despre un contract de web design să vă documentați. Trebuie să înțelegeți noțiunile pentru a fi în cunoștință de cauză atunci când veți lua o decizie. Puteți citi și pagina mea de consultanță special dedicată acestui scop.

Web design la alegerea dvs.

Eu fac site-uri în limbajul html sau pe baza platformei wordpress. Sunt metodele mele de lucru preferate. Părerea mea este că nu merită să ne pierdem vremea cu experiențe de site-uri, cu viziuni inovatoare, etc. În web design sunt prea puține lucruri despre care poți spune că sunt noi și originale.

template web designVă pun la dispoziție șabloane pe care să le studiați și apoi să decideți cum să arate site-ul dvs. Folosind template-urile veți scutiți timp și obțineți un rezultat apropiat de propria dvs viziune despre web design. Citiți și Web design „template” versus creativ și inedit pentru a vă face o idee mai clară.

Redesign și adaptare pentru dispozitive mobile

Dacă aveți un site mai vechi și vreți să-i schimbați look-ul puteți apela la serviciile mele, voi aplica un design web în condițiile descrise mai sus. Vă atrag atenția că redesign-ul unui site web nu se face chiar așa, după ureche. Dacă nu se urmează niște reguli elementare o să vă pierdeți locul în clasamentul Google.

Site-urile vechi nu prea pot fi văzute pe telefoanele mobile sau pe tablete. Este unul din neajunsurile evoluției tehnologice a internetului. Am soluții pregătite și adaptabile aproape pentru orice tip de site. Vă recomand să citiți articolul meu Trecerea la site-urile pentru telefoane mobile 

Creare și editare de conținut

captura pagina de facebookScriu la modul profesionist încă de la începutul anilor 90, când am intrat în presă. Fac fotografii de când eram copil. Am site-ul meu din 1998, de pe vremea când, în România, conexiunile la internet erau un lux și mai ales un moft. Bineînțeles, era un web design creat de mine, unul naiv și conform vremurilor de atunci.

Deci, scriu pentru site-ul dvs, fac fotografii pentru acesta si corectez conținutul pe care îl aveți deja. Puteți observa articolele pe care le scriu, intervențiile asupra site-urilor la care lucrez studiind pagina mea de FaceBook dedicată acestui scop, respectiv http://facebook.com/789ro

Puteți afla mai multe despre activitatea mea urmărind linkurile din pagina info-contact a site-ului 789.ro.

Administrare și mentenanță pentru site-ul dvs.

logo pafservicii realizare site promovareÎnsăși denumirea noțiunilor mă scutește de oferirea unor detalii amănunțite. Tot ce vreau să rețineți este că prefer să prestez serviciile de administrare și mentenanță asupra site-ului dvs., cele legate de conținutul acestuia, lucrările asupra designului web în general, de preferință pe bază de contracte.

Desigur, doresc stabilitate în relațiile cu clienții mei și agreez în principal contractele pe termen lung.

Audit SEO pentru site-ul dvs.

O examinare făcută site-ului dvs care vă poate spune ce nu este în regulă cu el, unde ar trebui să faceți îmbunătățiri… Dacă nu știți exact ce înseamnă un audit SEO și ce poate spune el despre web design-ul site-ului dvs vă incit să citiți Audit SEO. Ce înseamnă gratis… 

Optimizare SEO și promovarea site-ului

Subiectul este prea vast pentru două rânduri drespre prezentarea serviciilor mele de web design. De fapt, optimizarea SEO este o noțiune care se adresează mai curând celor care au noțiuni despre fncționarea și propagarea unui site.

Vă recomand site-ul meu de bază, respectiv www.789.ro în care veți găsi absolut toate informațiile legate de acest subiect.